Zitkussen 43 x 43 x 10,5 cm - Formvisco stabiel met 3D Mesh hoes

€ 306,35
per stuk inclusief 6% BTW          


Bestellen
  

Optimale zithouding en maximale druk preventie
Deze Formvisco zitkussens zijn hoogwaardig gefabriceerde producten en bieden een hoge mate van comfort en zeer goede bescherming tegen decubitus. Tevens dragen de zitkussens bij aan een meer stabiele zithouding.

Formvisco zitkussen - stabiel
Het Formvisco zitkussen is volledig opgebouwd uit traagschuim met meerdere verschillend belastbare delen. Dankzij deze multi traagschuim karakteristieken voorziet dit kussen in een optimale drukverdeling.
Door het volledige traagschuim binnenwerk vormt het Formvisco zitkussen zich rond het zitvlak en ontlast het de uitstekende zitbotten en de overige risico gebieden.
De opening aan de achterzijde van het zitkussen en de vormgeving zijn speciaal ontworpen om druk te ontlasten van de stuit.

Voor gebruikers met een medium en hoog risico decubitus risico (gelinkt aan statisch zitten)
- Anatomisch gevormd (ondersteuning)
- Abductor (verminderd schuifkrachten)
- Rasterpatroon (luchtcirculatie voor warmte klimaat & vochthuishouding)
- Insert voor meer stabiliteit (traagschuim)
- Uitsparing achterzijde (druk ontlasting stuit)
- Geschikt vanaf 40 tot 130 kg

Specificaties kussen
- Traagschuim slow resilience memory/trage veerkracht memory / traagschuim slow resilience memory/trage veerkracht memory
- Voorzien van uitsparing voor de stuit
- Ergonomisch vormgegeven

Hoge kwaliteit zitkussen hoezen
Dit zitkussen wordt geleverd inclusief 3D Mesh hoes.

Eigenschappen van de 3D mesh hoes:
- Elastisch
- Tweezijdig ademend en vochtregulerend+++
- Bacterie werend
- Waterdicht
- Anti-slip onderzijde
- EN597-1 en EN597-2


  • Het merk van dit artikel is: Nice2u
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Zitkussen 43 x 43 x 10,5 cm - Formvisco stabiel met 3D Mesh hoes
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Lengte x Breedte x Hoogte
43 x 43 x 10,5 cm

Risicometer: l - m - h
medium - hoog

Codering
17.17018-N2U

Gebruikersgewicht
vanaf 40 tot 130 kg

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar vanuit onze winkel. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd, de levertijd bedraagt maximaal 2 tot 3 dagen.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten