Valmat met stabiliserende vulling remt verder rollen

€ 249,00
per stuk inclusief 21% BTW          


Bestellen
  

Valpreventie concept Val en Stop.

Bij het uit bed vallen zinkt de persoon in de zachte vulling en wordt doorrollen van het lichaam direct gestopt. Er ontstaan geen letsel omdat de client toch doorrolt op een harde ondergrond of bij het doorrollen ergens tegenaan stoot.

Het kussen is gevuld met drukverdelende EPS microparels Deze zijn in een fijnmazig net opgenomen en kunnen in 1 geheel uit de hoes worden uitgenomen.
De sluiting is voorzien van klitteband en de hoes is wasbaar op 40 graden. (incontinentie hoes)

Voorzien van draagband voor eenvoudig transport.

Afmeting 160 x 120 x 20 centimeter


  • Het merk van dit artikel is: Nice2u
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Valmat met stabiliserende vulling remt verder rollen
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Kleur
Lila

Lengte x Breedte x Hoogte
160 x 120 x 20 centimeter

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar vanuit onze winkel. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd, de levertijd bedraagt maximaal 2 tot 3 dagen.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten