Statafel Heidelberger ondersteunend en positionerend

€ 595,00
per stuk inclusief 6% BTW          


Bestellen
Dit artikel moet worden afgehaald in onze winkel

Deze statafel ondersteunt en positioneert een kind volledig bij het staan.

Hoogte instelbaar voor kinderen en tieners.
Modulaire opbouw.
Hoge graad van veiligheid.

Therapeutisch:
Stimulatie cardiovasculair.
Activatie Romp en beenspieren.
Activiteit en deelname door rechtopstaande positie.

Dit betreft een tweedehands product in uitstekende conditie.


  • Het merk van dit artikel is: Rehatec
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Statafel Heidelberger ondersteunend en positionerend
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar vanuit onze winkel. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd, de levertijd bedraagt maximaal 2 tot 3 dagen.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten