Scootmobiel Trophy 6 - 3 wiel

Voor veel scootmobiel-gebruikers is comfort noodzakelijk. En dat is precies wat de Scootmobiel Sterling Trophy biedt:  : "comfort". De Scootmobiel Sterling Trophy 6 3-Wiel combineert een uniek veersysteem met ergonomische en zeer lichte bediening.
Door de uitgebreide instelmogelijkheden kan deze scooter, leverbaar in 3- en 4-wieluitvoering, volledig op de specifieke wensen van de gebruiker worden afgestemd.

Optimaal rijplezier dus, ook voor mensen met pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie.De Sunrise Medical Scootmobiel Sterling Trophy rijdt echter niet alleen soepel en comfortabel, maar is ook nog eens uiterst stabiel. 

Snel geleverd
SKU
Scootmobiel Trophy 6 - 3 wiel
€ 4.895,00

Voor veel scootmobiel-gebruikers is comfort noodzakelijk. En dat is precies wat de Scootmobiel Sterling Trophy biedt:  : "comfort". De Scootmobiel Sterling Trophy 6 3-Wiel combineert een uniek veersysteem met ergonomische en zeer lichte bediening.
Door de uitgebreide instelmogelijkheden kan deze scooter, leverbaar in 3- en 4-wieluitvoering, volledig op de specifieke wensen van de gebruiker worden afgestemd.

Optimaal rijplezier dus, ook voor mensen met pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie.De Sunrise Medical Scootmobiel Sterling Trophy rijdt echter niet alleen soepel en comfortabel, maar is ook nog eens uiterst stabiel. Een hoge snelheid en grote actieradius zijn mogelijk. 

De compacte uitvoering en licht stuurgedrag garanderen maximale wendbaarheid. Daarnaast kent de gebruiksvriendelijke scootmobiel Trophy 6 een zeer hoog uitrustingsniveau.

 Sterling Trophy, medisch comfort en perfect rijgedrag!
• Dé Sterling Trophy voor mensen met rugklachten, reuma of een beperkte handfunctie • Unieke Trophy vering voor en achter (instelbaar)
• Volledig individueel instelbaar stuur en verstelbare stuurkolom
• Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met digitale snelheidsmeter, dagteller en betrouwbare accu-indicatiemeter
• Vingerbediening rechterzijde, naar keuze ook links of dubbelzijdig uitgevoerd
• Zitslede
• Afneembare boodschappenmand aan voorzijde
• Spiegel aan linkerzijde
• Verlichting met geïntegreerde remverlichting
• Spatborden
• Leverbaar in kleuren rood-metallic, Champagne, Blauw, Zwart
• Grote wielen die het comfort verbeteren
• Comfortabele Master Seat: in hoogte en diepte instelbaar - draaibaar - hoge rug en uitstekende zijwaartse ondersteuning - rug-hoek en lumbaal-verstelling - in hoek verstelbare en opklapbare armleggers

Veilig en comfortabel op pad
Medisch comfort De unieke Sterling Trophy vering zorgt in combinatie met zeer lichte bediening en optimale individuele instelbaarheid voor maximaal comfort. Voor extra veiligheid zit de afneembare boodschappenmand aan de voorzijde op een vaste positie op het stuurkolom, is er goede verlichting en een geïntegreerd remlicht. Verder is de scootmobiel voorzien van een linker achteruitkijkspiegel. Daarbij is de Trophy heel comfortabel door de uitstekende vering in combinatie met de master Seat die in hoogte en diepte instelbaar is. De rugleuning met opklapbare armleggers is verstelbaar.

Perfect rijgedrag
Deze krachtige scootmobiel zorgt voor soepel en stabiel rijgedrag op elk terrein. Door het compacte ontwerp en Intuïtieve Control Steering System (ICLS) is de scootmobiel heel wendbaar en stuurt het net als een auto. Het is eenvoudig om beide handen aan het stuur te houden, maar je rijdt net zo gemakkelijk en veilig wanneer je slechts één hand kan gebruiken.

Betrouwbaar kwaliteitsproduct
De Sterling Trophy 6 3-Wiel staat voor kwaliteit en veiligheid. Beide handen aan het stuur bij de bediening. Een betrouwbare accu-indicatiemeter en dagteller geven een veilig gevoel.

Een persoonlijk tintje
De Sterling Trophy 6 3-Wiel is standaard te leveren in vijf stijlvolle metallic kleuren namelijk rood, blauw, champagne, wit en zwart. Zo kan je de scootmobiel een persoonlijk kleur geven. Samen met de vele instelmogelijkheden en het ruime aanbod aan accessoires vormt dit een scootmobiel die aan jouw wensen voldoet!

Ruim assortiment aan accessoires en opties
De Sterling Trophy 6 3-Wiel heeft een ruim aanbod aan accessoires en opties, zoals een bagagedrager, voetgaspedaal, verschillende krukhouders, rollatorhouder, cruise control met stopknop en nog veel meer!

Technische gegevens:
Snelheid: 17 km per uur
Actieradius: 45 km
Accu's: 2x 60 Ah (optioneel 80Ah actieradius: 60-70 km)
Zeer goed geveerd voor maximaal comfort
Led verlichting
Richtingaanwijzers (beide handen te bedienen)
Boodschappenmand voorzijde
Totale lengte: 140 cm
Totale breedte: 66 cm
Totale hoogte: 135 cm
Totaal gewicht: 166 kg
Bodemvrijheid: 12 cm
Draaicirkel: 148 cm
Klimvermogen: 12%

 

 

 Een Sunrise Medical Sterling scootmobiel

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scootmobiel Trophy 6 - 3 wiel
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!