Prijs op aanvraag - scootmobiel SportRider PL1303 - Zwart - 80 Ah

Prijs en levertijd op aanvraag.

Scootmobiel SportRider is met recht de cruiser onder de scootmobielen te noemen. Niet alleen door zijn stoere Harley bike look maar zeker ook, keurig verborgen onder de "hood" door zijn zeer sterke motor van 1300 Watt in combinatie met de kwaliteits accuset van 80 Ah zeer verrassend in …

Snel geleverd
SKU
950100200
€ 0,00

Prijs en levertijd op aanvraag.

Scootmobiel SportRider is met recht de cruiser onder de scootmobielen te noemen. Niet alleen door zijn stoere Harley bike look maar zeker ook, keurig verborgen onder de "hood" door zijn zeer sterke motor van 1300 Watt in combinatie met de kwaliteits accuset van 80Ah zeer verrassend in zijn soort.

Met o.a.: voor en achter luxe vering, versterkte remmen, extra veel beenruimte, individueel instelbare luxe "Captainschair", telescopische voorvork, en de grote 'motorfiets' wielen met chroom spatborden, cruist u heerlijk comfortabel en relaxed uw kilometers.

Stijlvol, betrouwbaar, representatief, rijkwaliteit, zeer prettige besturing, comfortabel en heerlijk "On the Road". De SportRider stijgt boven al uw verwachtingen uit!

De maximale actieradius is gebaseerd op de door de fabrikant opgegeven informatie, onder ideale omstandigheden en aangepaste snelheid. Van invloed hierop kan zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden en staat van de accu.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prijs op aanvraag - scootmobiel SportRider PL1303 - Zwart - 80 Ah
Uw waardering