Een scootmobiel huren voor een korte of langere periode is momenteel niet mogelijk

Momenteel is een scootmobiel huren bij Nice2move in Zwolle helaas niet mogelijk.

U kunt voor een korte of langere periode een scootmobiel huren. Een makkelijke tijdelijke oplossing voor als u minder mobiel bent. Een dagje uit of een vakantie is met een huur scootmobiel weer onbezorgd genieten.

Met een huur scootmobiel bent u niet afhankelijk van anderen maar kunt u zichzelf weer verplaatsen om bijvoorbeeld uw boodschappen te doen en de sociale contacten te onderhouden.

Bent u in twijfel of de aanschaf van een scootmobiel voor u wel juist is, huur een scootmobiel voor een periode om te ervaren of een scootmobiel voor u de oplossing is.

Krijgt u een logé met verminderde mobiliteit, huur een scootmobiel en u kunt toch samen op pad.

Ook na een medische ingreep en het revalidatieproces kan een scootmobiel huren een uitkomst zijn.

Een vaste scootmobiel huren of een opvouwbare scootmobiel huren

Of u nu een vaste scootmobiel wil huren of u wilt een opvouwbare scootmobiel huren, de prijzen zijn voor beide gelijk. Ook voor een 3-wiel scootmobiel of 4-wiel scootmobiel zijn de huurprijzen van de scootmobielen hetzelfde.

Bij het huren van scootmobielen zijn voor alle modellen de prijzen gelijk. Bij aanvang van de huur van een scootmobiel vragen wij een borgstelling. De borg wordt na retourneren van de scootmobiel met u verrekend.

De huur scootmobielen zijn altijd WA verzekerd, schade aan de scootmobiel door eigen toedoen vallen niet onder de verzekering.

U wilt een scootmobiel huren:

Voor het huren van een scootmobiel kunt u eenvoudig deze telefonisch reserveren of in de winkel de reservering aanvragen. Het huurformulier wordt door ons opgemaakt en na ondertekening en levering kunt u genieten van uw huur scootmobiel.

Wel vragen wij u een legitimatiebewijs te tonen.

Wat kost het huren van een scootmobiel

De prijzen van het huren zijn voor alle scootmobielen gelijk.  3 wiel scootmobiel, 4 wiel scootmobiel en opvouwbare scootmobiel.

Huur scootmobiel voor een dag
Huur scootmobiel voor een weekend
Huur scootmobiel voor een week
Borg

Bezorgen van de huurscootmobiel

Uw huurscootmobiel kan ook op de door u gewenste locatie worden bezorgd, hiervoor worden de volgende kosten in rekening gebracht:

Bezorging in Zwolle
Buiten Zwolle < 40km
> 40 km