Scootmobiel Carpo-4 Ltd Limited edition

Carpo Limited Edition, populaire scootmobiel die zijn kunnen bewezen heeft.

Een zeer complete en volwaardige scootmobiel met een luxe uitstraling. Standaard wordt de Carpo Limited Edition uitgevoerd met een LCD scherm met  ingebouwde kilometerteller.

Snel geleverd
SKU
Scootmobiel Carpo-4 Ltd
€ 3.095,00

Carpo 4 Limited

Carpo Limited Edition, populaire scootmobiel die zijn kunnen bewezen heeft.

Een zeer complete en volwaardige scootmobiel met een luxe uitstraling. Standaard wordt de Carpo Limited Edition uitgevoerd met een LCD scherm met  ingebouwde kilometerteller. De Vermeiren Carpo 4 Limited Edition is zeer wendbaar ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels, maar ook voor een bezoek aan vrienden en familie. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten. De Carpo 4 LTDis een alleskunner, iets wat gelijk een verklaring is voor zijn enorme grote populariteit.

De Vermeiren Carpo 4 Limited Edition heeft een zeer luxe LCD display. Het deltastuur, welke standaard is uitgerust met twee spiegels, geeft veel steun en zorgt dat er eenvoudig gas gegeven kan worden middels de trekbediening. Om de actieradius van 45 kilometer te kunnen halen wordt de Carpo standaard uitgevoerd met 75 ah accu's. De stoel, standaard voorzien van een hoofdsteun, is zeer goed instelbaar en comfortabel voor een langere ritten.

Met een maximale snelheid tot 18 kilometer per uur kan de Carpo 4 Limited Edition zeer goed meekomen in het verkeer en leent zij zich ook zeer goed voor langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn korte draaicirkel maakt hem ook zeer geschikt voor gebruik in winkels. 

 

  • De Carpo Limited Edition heeft een totaalgewicht van 130 kg.
  • De maximale snelheid is 17 kilometer per uur.
  • De gemiddelde actieradius is 45 kilometer.
  • Standaard geleverd met 75 ah accu's.
  • Standaard geleverd met een 8 ampère oplader.
  • Standaard geleverd in de kleur bruin Metallic.
  • Standaard geleverd met een LCD display voorzien van kilometerteller.
  • Standaard voorzien van een linker en een rechter spiegel.
  • Geschikt voor een gebruikersgewicht van 150 kg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scootmobiel Carpo-4 Ltd Limited edition
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!