Scootmobiel Afikim Breeze C3 zilver

Scootmobiel Afikim Breeze C3 De AfiScooter C3 heeft een modern en gebruiksvriendelijk design. Compact en geschikt voor binnen en buiten in alle omstandigheden.
Snel geleverd
SKU
FTC3134
€ 2.795,00

Scootmobiel Afikim Breeze C3 De AfiScooter C3 heeft een modern en gebruiksvriendelijk design. Compact en geschikt voor binnen en buiten.
De comfortabele zitting kan gemakkelijk draaien waardoor in en uitstappen erg makkelijk is.

Hij is verbazingwekkend makkelijk te besturen voor elke gebruiker. Uitgevoerd met een geavanceerd remsysteem en voorzien van kwaliteits schokdempers. Deze garanderen soepel rijgedrag.

De combinatie van een kleine draaicirkel en de gunstige afmetingen van de drie-wiel maken dit model uitermate geschikt voor gebruik in winkel centra. Voorop zit een handig boodschappenmandje.

Het display is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De C3 heeft een kleine draaicirkel en de bediening is zeer eenvoudig, ook reageert de bediening in alle rust voor een veilig gevoel. De stuurkolom is verstelbaar evenals de zitdiepte en rughoek voor een altijd prettige zit.

Levering inclusief: mand voorzijde, accu's, lader.

AfiScooter C3 De zitting van de AfiScooter C is draaibaar. Hierdoor kunt u gemakkelijk in en uit stappen. Optioneel kunt u veel accessoires krijgen voor deze leuke scootmobiel met gebruiksvriendelijke afmetingen. Er is een stokhouder of rollator houder verkrijgbaar. Maar ook kunt u kiezen voor voetbediening en nog veel meer.


03

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scootmobiel Afikim Breeze C3 zilver
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!