Saljol Page binnen rollator & trippelstoel antraciet

SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel

De SALJOL Page binnen rollator en trippelstoel is een zeer innovatief product. Het is een binnen rollator met een mooi strak design en goed doordachte functies. De rollator is zeer small maar toch zeer stabiel en geeft genoeg stabiliteit om uzelf omhoog te trekken. DE SALJOL Page is ook een trippelstoel zodat u zelf zittend door het huis kunt voorbewegen. Hij heeft 4 zwenk wieltje waardoor de draaicikel klein blijft.

Langere levertijd
SKU
C-page
Vanaf € 549,00

Met de Saljol Page kunt u stabiel en veilig binnenshuis rondbewegen. Rollator en ook trippelstoel en opstahulp

De Page is de multifunctionele en smalste rollator voor thuis. De Page is sterk en veilig. U kunt uzelf overal ondersteunen. U kunt erop zitten en zelfs met de voeten uzelf voort duwen om door het appartement of kamer te rijden (experts noemen het trippelen). Met een dienblad en mand wordt het een serveerwagen en de Page biedt vele andere opties. U zult de Page waarderen. De Page is overrijdbaar over het toilet en kunt zichzelf overeind trekken aan de Page om weer tot staan te komen.

Rollator Page veelzijdig in huis te gebruiken

U kunt de rollator als trippelstoel gebruiken door op de meegeleverde beukenhouten zitting te gaan zitten. Doordat de Page erg stabiel is en hij op vele plekken stabiel vastgepakt kan worden, is het ook een handig hulpmiddel om ondersteuning te geven wanneer u naar het toilet gaat. De rollator is over het toilet te rijden zodat u om u heen het frame heeft om u aan op te trekken.

De handrem kan gebruikt worden om mee af te remmen of als parkeerrem. Door de remhendel in te knijpen, remt u af. Wanneer u de remhendels vastzet door de vergrendelbeugels naar voren te klappen, zet u de rollator op de parkeerrem. De kabels zijn weggewerkt in het frame.
Ook zijn de achterwielen vast te zetten zodat ze niet van richting kunnen veranderen.

Op de afbeelding rechts is de Page te zien met optioneel dienblad met opstaande randen en een rieten mand. 

Ondersteund lopen met de Page rollator

De basiseigenschap van een rollator in de woonkamer. De Page ondersteunt u van alle kanten tot een gebruikersgewicht van 150 kg. Voor extra veiligheid is de rollator voorizen van handremmen. 

De Page heeft de mogelijkheid om de achterwielen te vergrendelen in de richting die u kent van de klassieke rollator. Zonder de remmen te vergrendelen kunnen de achterwielen alle kanten op draaien.

Zitten en trippelen, rollator en trippelstoel

Op de rollator zitten dat kan op bijna elke rollator. Met de Page kunt ook trippelen. Deze combinatie met een trippelstoel is uniek. Met de voeten de Page de kamer of keuken rond rijden. 

Zit u op de Page dan kunt u ook door iemand anders geduwd worden, het sterke frame van de Page kan dit allemaal aan.

Met hulp van de rollator de tafel dekken

Geen andere rollator rijdt zover en stabiel over een tafel. Omdat het blad van de rollator over de tafel heen gaat kunt u makkelijk de tafel dekken en opdienen op een veilige manier.

U heeft dan veel steun aan de rollator omdat u niet hoeft te reiken of verstappen om bij de tafel te kunnen.

Badkamer en toilet

De Page rollator rijdt zowel voorwaards als achterwaards over een toilet. U kunt eenvoudiger gaan zitten én staan. 

Ook kunt u goed aanrijden bij de wastafel.

De multi inzetbare rollator 

Met deze rollator kunt u alle kanten op. De rollator is niet alleen een rollators zoals u heeft kunnen zien maar veel meer. In de praktijk komt men erachter wat al niet kan.

De Page is uitstekend inzetbaar bij een revalidatie traject. Kan tegen een stootje en beschermd u door de dikke framebuizen.

De rollator is leverbaar in drie verschillende maten. Voor de exacte gegevens zie de afbeelding rechts.

Saljol Page rollator (NL)

De handige rollator en trippelstoel. Bekijk wat u ermee kunt.

Saljol Page rollator in de keuken (EN)

Voorbeeld van het gebruiken van de rollator in de keuken.

Rollator Saljol Page op het toilet (DE)

Transfer naar het toilet en van het toilet af met de rollator.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Saljol Page binnen rollator & trippelstoel antraciet
Uw waardering