Rollator Taima XC voor buiten * met comfort luchtbanden

€ 389,00
per stuk inclusief 6% BTW          


Bestellen
  

De Taima XC Outdoor rollator is uitgevoerd met extra grote spaakwielen met luchtbanden voor het makkelijker nemen van obstakels en bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis onder alle omstandigheden. B.v. een heerlijke ontspannende wandeling in het bos op zand- schelpen- of grint paden. De XS uitvoering van de Taima familie is tevens geschikt voor gebruik binnenshuis.

Lekker licht in gewicht en gemakkelijk wendbaar, in combinatie met een optimale stabiliteit, schaarframe voor eenvoudig en makkelijk opvouwen/vergrendelen en ook niet geheel onbelangrijk; een aantrekkelijk & stoer uiterlijk. Zodra opgevouwen en vergrendeld blijft de Taima XC Outdoor keurig rechtop staan. Ruimtebesparend bij b.v. opslag of kleine behuizing.

De Taima XC is voorzien van beveiliging om per ongeluk opvouwen te voorkomen.

Het opvouwen is heel eenvoudig:
De zitting is in het midden voorzien van een bandje. Onder de zitting bevindt zich de beveiliging tegen per ongeluk opvouwen. U beweegt de rode knop naar u toe en daarna trekt u het bandje op de comfortabele zachte zitting met 1 hand omhoog en de Taima XC vouwt zich samen en staat klaar voor b.v. een heerlijk ontspannen rustpauze tijdens uw wandeling.

De Taima XC Outdoor bezorgt u optimale stabiel ondersteuning met comfortabel en relaxed loopgemak. U ervaart hoog comfort voor uw gewrichten omdat de spaakwielen zijn voorzien van kwaliteits luchtbanden.

Voorzien van reflectoren voor extra veiligheid tijdens schemerdonker.

Dit luxe werkpaard heeft ergonomisch gevormde handgrepen & gesloten remhendels plus parkeerrem functie en wordt compleet met afneembaar boodschappentasje, wandelstokhouder en een kantelfunctie (stoephulp) voor het winnen van obstakels geleverd.

Technische specificatie fabrikant:
• 60 cm zithoogte
• 45 cm zitbreedte
• 23 cm zitdiepte
• 75 cm lengte
• 66 cm breedte
• 85 - 95 cm hoogte instelling
• 29 cm opgevouwen
• 150 kg. maximaal gebruikersgewicht
• 8,2 kg. totaal gewicht
• 12 inch wielen met grote luchtbanden met grof profiel, geschikt voor iedere ondergrond.
• metallic rood met zwarte accenten

Als accessoire te bestellen: ruggensteun voor veilig en comfortabel zitten.


  • Het merk van dit artikel is: Dietz
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Rollator Taima XC voor buiten * met comfort luchtbanden
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Kleur
rood

Lengte x Breedte x Hoogte
75 x 66 x 85 cm

Gewicht gram
8.200

Maximale belasting
150 kg

Er zijn op dit moment 1 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 15:30 uur (op vrijdagen vóór 15:00 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten