Rollator Quatro, blauw: best geteste KASSA topper

€ 89,00
per stuk inclusief 6% BTW          


Bestellen
  

Door het t.v. programma KASSA als beste rollator getest!

Quatro is uw betrouwbare metgezel bij gebruik binnen- en buitenshuis. Quatro is eenvoudig opklapbaar. U hoeft na het opklappen niet te bukken om de rollator op te pakken want ze blijft, mits beremd, rechtop staan.

Het stalen frame is geschikt voor een gebruikersgewicht tot 130 kg. Dit is een stabiele compleet uitgeruste 4-wiel rollator met een handig afneembaar dienblad, een ruime afneembare boodschappenmand en een stokhouder. De anatomisch gevormde handgrepen zijn vervaardigd uit, aangenaam voor uw handen, zacht materiaal.

De handgrepen zijn eenvoudig hoogte instelbaar van 78,5 tot 97,5 cm. De gesloten remhendels hebben een dubbele functie: 1) beide hendels omhoog inknijpen tijdens het nemen van aflopende ondergrond en 2) beide hendels omlaag duwen om te parkeren zodat u veilig op de brede en comfortabele zitting, indien nodig, een rustpauze kunt inlassen. Om de parkeerstand op te heffen beweegt u de remhendels omhoog.

Quatro is tevens voorzien van een automatisch vergrendelingssysteem wat ervoor zorgt dat het frame niet inklapt tijdens het lopen op ongelijke ondergrond.

Quatro heeft lekvrije banden op gesloten velgen en weegt 11.4 kg. zonder mand en dienblad.

Technische specificaties fabrikant:
• 67,5 cm lengte
• 59,5 cm breedte
• 78 - 97 cm verstelbare handvathoogte
• 752 - 197 cm gebruikerslengte geschikt
• 22 x 39 cm zitting
• 60,5 cm zithoogte
• 130 kg. maximaal gebruikersgewicht

Tevens leverbaar in de kleur grijs.


  • Het merk van dit artikel is: Quatro
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Rollator Quatro, blauw: best geteste KASSA topper
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Kleur
Blauw

Lengte x Breedte x Hoogte
25 x 57 x 68 cm

Gewicht gram
11,4 kg.

Maximale belasting
130 kilogram

Maatvoering
152 - 197 cm lichaamslengte

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar vanuit onze winkel. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd, de levertijd bedraagt maximaal 2 tot 3 dagen.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten