Repose® ‐ Oplegmatras Standard (190 x 77 cm) + pomp

Repose Oplegmatras

Bewezen efficiëntie voor een brede inzet in preventie en behandeling van decubitus.
De Repose oplegmatras bestaat uit 16 met elkaar verbonden luchtkamers. Dit reactief hulpmiddel biedt een optimale drukherverdeling aan elke risicopatiënt. De ervaring leert ons dat patiënten ook zeer comfortabel op Repose liggen. Zeker bij zeer lichte en pijngevoelige patiënten..

Snel geleverd
SKU
REP‐6011100
€ 199,00

Repose Oplegmatras

Bewezen efficiëntie voor een brede inzet in preventie en behandeling van decubitus.
De Repose oplegmatras bestaat uit 16 met elkaar verbonden luchtkamers. Dit reactief hulpmiddel biedt een optimale drukherverdeling aan elke risicopatiënt. De ervaring leert ons dat patiënten ook zeer comfortabel op Repose liggen. Zeker bij zeer lichte en pijngevoelige patiënten...

De 2-persoons Repose oplegmatras biedt de gelegenheid om beide partners samen 1 grote Repose matras te laten gebruiken, aangepast aan een 2-persoonsbed. Het uitzonderlijk hoog comfort biedt ook aan de partner een zeer goede nachtrust terwijl de druk herverdelende eigenschappen bewaard blijven voor de patiënt die het nodig heeft.

De Repose oplegmatras voor radiologie is door haar geringe breedte zeer geschikt voor radiologie-, operatie- of andere behandeltafels. Dankzij de radiolucente eigenschappen van het polyurethaan kan de patiënt op de matras blijven liggen bij medische beeldvorming. De geringe breedte maken deze matras ook zeer geschikt voor het vervoer van patiënten op een brancard.

Het matras eenvoudig op te slaan, snel beschikbaar en goed te reinigen en te desinfecteren.

Afmetingen (l x b x h):
190 x 77 x 5 cm - 1 persoon
178 x 135 x 5 cm - 2 personen
178 x 55 x 5 cm - radiologie
Belastbaar tot 139 kg of 222 kg*

*op een High Specification foam

De Repose® producten kunnen na opening van de verpakking niet geretourneerd worden om hygiënische en/of gezondheidsrisico's.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Repose® ‐ Oplegmatras Standard (190 x 77 cm) + pomp
Uw waardering