Positioneringskussen Hoofdkussen PhysiPos 70 x 50 cm

€ 111,00
per stuk inclusief 21% BTW          


Bestellen
  

Positionerings hoofdkussen 70 x 50 centimeter. 
Inclusief inco hoes (vochtbestendig) en katoen hoes (afneembaar) Beide hoezen zijn wasbaar.
Versterkte vulling ten opzicht van het standaard positioneringskussen 70 x 50 centimeter. Dit om overmatige extensie van de nek te voorkomen.

Individueel in vorm te brengen. Uitstekend in vorm te brengen en vorm stabiel.
Het kussen past zicht aan de patient aan, niet omgekeerd. Verbetering van de lichaams perceptie.

Met het microparel en het sandwich-systeem is het volledige positioneringsbereik in het verzorgingsgebied bedekt. Geselecteerde materialen worden hier gecombineerd met specifieke vormen,
die decubitus-preventief evenals therapeutisch efficient werken.

Microparel kussens
Het met het microparelsysteem uitgeruste positioneringskussen zijn voor optimale drukontlasting en ontspanning van de patiënt.
Dit wordt verzekerd door de kleinste EPS-parels, de positie van de patiënt evenals zijn bewegingsbevordering worden bijzonder effectief ondersteund.
Je kunt deze positioneringskussens heel individueel modelleren, en toch zijn ze absoluut vormstabiel! Bovendien is dit systeem extreem stil en bevordert het het lichaams bewustzijn.

Sandwich kussens
De positioneringsrollen, wiggen en kussens zijn uit een sandwich-systeem opgebouwd. Ze bieden een effectief-intensieve combinatie van twee soorten schuim speciaal geselecteerd voor deze toepassingen. De stabielere PU-schuimkern is ingekapseld in een zachte koude schuimlaag.
Deze kussens zijn twee zijdig inzetbaar, deze positioneringshulpmiddelen een groot voordeel: de kussens zijn flexibel inzetbaar voor een breed scala aan toepassingen.

Voor beide systemen geld: vormstabiel en comfortabel.

De kleur wit het verschil. Neutraal.

Het programma positioneringshulpmiddelen kan voor alle gebruikelijke soorten ondersteuning in het zorggebied worden ingezet:
30 graden zijpositionering
Micropositionering
135 graden zijpositionering
Positie van Bobath
Positionering van hoofd en ledematen
langdurig zitten
Nest-positionering
Andere geindexeerde positioneringshulp

Natuurlijk moet altijd het ziektebeeld worden bekeken. Als mogelijke indicaties komen bij voorbeeld in overweging:
Verlamming
Contracturen
Spasticiteit
Decubitus
Verschillende positioneringstypen (30 gradem, 45 graden, 90 graden, 120 graden, 135 graden)
Ondersteuning bij het ademenen
Micropositionering
Ondersteuning in een zittende positie


  • Het merk van dit artikel is: Prefita
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Positioneringskussen Hoofdkussen PhysiPos 70 x 50 cm
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Kleur
Wit

Lengte x Breedte x Hoogte
70 x 50 centimeter

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar vanuit onze winkel. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd, de levertijd bedraagt maximaal 2 tot 3 dagen.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten