Permobil X850 Corpus all terrain power wheelchair

De X850 Corpus 3G - de krachtige off-road rolstoel

De rolstoel ziet er niet alleen stoer uit, hij is gebouwd voor mensen die hoge prestaties eisen. Heeft u een sterke rolstoel nodig voor gebruik in de stad of in de vrije natuur? Misschien woont u ver weg van de dichtstbijzijnde winkel, gaat u met uw rolstoel naar uw werk of wilt u met vrienden een fietstochtje maken? U hebt een rolstoel nodig die het aankan en waar u op kunt vertrouwen; de X850 Corpus 3G is de juiste keuze.

Met achterwielaandrijving, krachtige motoren en robuuste vering is dit een rolstoel waarmee u veilig 15 km/u kunt rijden. De zitting van de X850 Corpus 3G kan 180° worden gedraaid, wat de transfer vergemakkelijkt.

Snel geleverd
SKU
PX850
€ 14.995,00

Permobil X850 - Built for outdoors

Als je een rolstoel nodig hebt waar je op kan vertrouwen, de X850 Corpus by Permobil is dan dé keuze. Achterwielaandrijving, een krachtige motor en robuuste vering, Met deze rolstoel rijdt je veilig door terrein en heeft een topsnelheid van 15 km/uur.

Permobil X850 - High Performance

Deze power rolstoel ziet en niet alleen stoer uit. Hij is ontworpen voor mensen voor mensen die hoge eisen stellen. De rolstoel is uitgerust met ESP (Electronic Steering Performance) welke de motor aanstuurd en verzekerd dan de controle bij de bestuurder blijft. 

Permobil - Ergonomic seat

Het zitcomfort van de Corpus 3G past zich volledig aan, in de juiste maatvoering, het lichaam van de bestruurder. De zitting kan roteren om de transfer te vereenvoudigen. Het zitkussen met een contour shape zorg voor extra ondersteuning. De armsteunen zijn in hoek en hoogte aan te passen.

Permobil Wielen en Vering

Grote wielen, onafhankelijke vering en robuuste bumpers. Banden met grof profiel voor off road en een toch comfortabel rit op asfalt en tegels.

Permobil - Wielbasis

Elektrisch verlengbare wielbasis voor meer stabilitiet waar en wanneer dat nodig is. Met de wielbasis in de korte stand meer wendbaar in kleinere ruimtes.

Welke elektrische functies in deze rolstoel

Een electrisch verstelbare rugleuning, een electrische hoog/laag verstelling of een kantelverstelling. Alle aanwezig in de X850. 

Ergonomische ziteenheid
Voorgevormd zitkussen voor extra steun. De zitting is voorzien van in hoek verstelbare armleggers.
Wielen / vering
Grote wielen en onafhankelijke vering
Wielbasis verlengbaar
Meer stabileit bij hoge snelheid of in terrein

Youtube erop uit met de X850 van Permobil

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Permobil X850 Corpus all terrain power wheelchair
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!