Opvouwbare Scootmobiel Liteway 8 - Blauw

Scootmobiel Liteway 8 is een zeer luxe en complete opvouwbare scootmobiel. Bezit alle voordelen van een vaste scootmobiel! Voorzien van Comfort Plus veringpakket voor- en achter. De stuurkolom gasveer met het overzichtelijke dashboard is traploos verstelbaar. Verlichting voor- en achterzijde. Luxe d …
Snel geleverd
SKU
RLW8
€ 2.999,00

Scootmobiel Liteway 8 is een zeer luxe en complete opvouwbare scootmobiel. Bezit alle voordelen van een vaste scootmobiel! Voorzien van Comfort Plus veringpakket voor- en achter. De stuurkolom gasveer met het overzichtelijke dashboard is traploos verstelbaar. Verlichting voor- en achterzijde. Luxe draaibare stoel met verstelbare rugleuning, verstelbare armleggers en hoofdsteun. De Liteway 8 staat op luchtbanden voor nog meer comfort. Standaard wordt een boodschappenmand meegeleverd.

De maximale actieradius is gebaseerd op de door de fabrikant opgegeven informatie, onder ideale omstandigheden en aangepaste snelheid. Van invloed hierop kan zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden en staat van de accu.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opvouwbare Scootmobiel Liteway 8 - Blauw
Uw waardering