Opvouwbare Scootmobiel Liteway 4

Scootmobiel Liteway 4 is een bijzonder gebruiksvriendelijke opvouwbare scootmobiel. De luchtgeveerde banden geven net dat stukje extra comfort. Het deelbare aluminim frame, de afneembare accu's, stoel en mand maken dat deze scootmobiel makkelijk mee te nemen is voor mensen met verminderde fysieke kr …
Snel geleverd
SKU
RLW4R
€ 1.999,00

Scootmobiel Liteway 4 is een bijzonder gebruiksvriendelijke opvouwbare scootmobiel. De luchtgeveerde banden geven net dat stukje extra comfort. Het deelbare aluminim frame, de afneembare accu's, stoel en mand maken dat deze scootmobiel makkelijk mee te nemen is voor mensen met verminderde fysieke kracht. De stuurkolom is d.m.v. een draaiknop in de gewenste positite te brengen. Laat u direct overtuigen door de rij-eigenschappen van deze Liteway 4. Het design van de Liteway 4 is open en modern en straalt gebruiksgemak uit.

De maximale actieradius is gebaseerd op de door de fabrikant opgegeven informatie, onder ideale omstandigheden en aangepaste snelheid. Van invloed hierop kan zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden en staat van de accu.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opvouwbare Scootmobiel Liteway 4
Uw waardering