Opvouwbare Scootmobiel Gogo 4 - Rood - 12 Ah

Scootmobiel GoGo-4 Elite Travel in de kleur rood is een comfortabel en hoge kwaliteits opvouwbare scootmobiel die zich eenvoudig in 5 delen laat demonteren en daardoor uitermate geschikt is om tijdens dagtrips / vakantie meegenomen te worden. De GoGo-4 Elite Travel heeft een royale kunststof boodsch …
Snel geleverd
SKU
MM1001
€ 945,00

Scootmobiel GoGo-4 Elite Travel in de kleur rood is een comfortabel en hoge kwaliteits opvouwbare scootmobiel die zich eenvoudig in 5 delen laat demonteren en daardoor uitermate geschikt is om tijdens dagtrips / vakantie meegenomen te worden. De GoGo-4 Elite Travel heeft een royale kunststof boodschappen mand en wegklap/afneembare armleuningen. De stoel is draaibaar wat het in- en uitstappen makkelijk maakt. Het accupakket (15 kg.) is eenvoudig van de scootmobiel te nemen om extern geladen te worden. De GoGo-4 Elite Travel heeft een draaicirkel van 110 cm waardoor deze ook binnenshuis goed en veilig bruikbaar is. Ook leverbaar in blauw.

De maximale actieradius is gebaseerd op de door de fabrikant opgegeven informatie, onder ideale omstandigheden en aangepaste snelheid. Van invloed hierop kan zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden en staat van de accu.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opvouwbare Scootmobiel Gogo 4 - Rood - 12 Ah
Uw waardering