Opvouwbare scootmobiel Alya 4-wiel - compact en lichtgewicht

Leverbaar zolang voorraad strekt!

Opvouwbare scootmobiel Alya

De Alya is wellicht de lichtste opvouwbare scootmobiel welke op dit moment verkrijgbaar is!

De Alya is een zeer compacte en opvouwbare scootmobiel. De Alya is zeer eenvoudig mee te nemen waardoor de gebruiker altijd en overal toegang heeft tot het gebruik van zijn scootmobiel.

De Alya is te verkrijgen in het zilver grijs (met een batterij van 17,4 Ah) of in het rood (met een batterij van 11,6 Ah).

Snel geleverd
SKU
Ayla
€ 2.199,00

Leverbaar zolang voorraad strekt!

Alya Lichtste Opvouwbare Scootmobiel

De ideale reisgenoot!

De Alya Scootmobiel is een zeer compacte en opvouwbare scootmobiel. De Alya scootmobiel is makkelijk mee te nemen waardoor de gebruiker altijd en overal toegang heeft tot het gebruik van zijn scootmobiel. Met zijn grote rijafstand vind hij tevens ook zijn weg naar buiten.

Compleet opklapbaar > hoe werkt het:

Zet de scootmobiel Alya uit en verwijder de contactsleutel. Verlaag de stuurkolom tot de laagste positie en trek achteraan de gele hendel omhoog. Duw het zitgedeelte vervolgens omlaag.

Vouw de voetplaat omhoog en schuif de Alya in elkaar. Trek aan de gele knop onderaan de stuurkolom en beweeg deze naar beneden. Nu is de Alya volledig klaar voor transport.

Transport

De Alya lichtgewicht scootmobiel is een perfecte transport scootmobiel. Licht in gewicht en compact in omvang en opklapbaar in minder dan een minuut en meeneembaar. Ideaal voor korte afstanden en extra handig om te besturen. Al met al blijft het natuurlijk totaalgewicht 19 kg wat getild moet worden.

De lichtste scootmobiel Alya is te verkrijgen in het zilver-grijs (met een lithiumbatterij van 17,4 Ah) of in het rood (met een lithiumbatterij van 11,6 Ah)

Accessoire rugsteun voor de Ayla opvouwbare scootmobiel

Accessoire trolley hendel voor de Ayla opvouwbare scootmobiel

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opvouwbare scootmobiel Alya 4-wiel - compact en lichtgewicht
Uw waardering