Omron personenweegschaal HN289 zwart - tot 150 kg

Omron digitale personenweegschaal HN289

De Omron HN289 is een digitale personenweegschaal met een lage opstaphoogte. Het gewicht is duidelijk te lezen op display.

De weegschaal gaat aan en uit wanneer u op de weegschaal gaat staan en wanneer u eraf stapt. De 4-sensoren technologie geeft u nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Materiaal: glas/plastic.

Snel geleverd
SKU
OMR‐HN‐289‐EBK
€ 24,99
Op zoek naar een weegschaal die alleen uw gewicht zeer nauwkeurig berekend en alle andere metingen buiten beschouwing laat? Kies voor de Omron HN289! De weegschaal is makkelijk in gebruik, dankzij de 'auto on/off technologie'. Dit betekent dat de weegschaal direct inschakelt als u erop gaat staan en uw gewicht berekent. Als u er vanaf stapt schakelt de Omron weegschaal direct uit.
4 sensoren-techniek
Op elke hoek van de personenweegschaal zit een sensor (in totaal 4 stuks), die voor de nauwkeurige meting zorgen. Ideaal, om inzicht te hebben in de meest kleine veranderingen in uw gewicht. Het gemeten resultaat wordt overzichtelijk weergegeven op de display in kilogram (kg), libra (lb) of stone (st). Dit stelt u naar wens in.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omron personenweegschaal HN289 zwart - tot 150 kg
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!