Krober O2 zuurstofconcentrator (refurbished) - uitverkocht

De werking van de Kröber O2
De Kröber O2 zet omgevingslucht om in gezuiverde zuurstof. De concentrator zuigt de omgevingslucht aan, filtert het stikstof uit de lucht en blaast voor minstens 86,5% aan zuivere zuurstof uit.

De Kröber O2 beschikt over een praktisch display, waarop de zuurstoftoevoer continu aangegeven wordt. Zo kunt u goed volgen wat er gebeurt. De zuurstofflow kunt u digitaal instellen.

Langere levertijd
SKU
O2-R
€ 595,00

Wisselende voorraad, neem eerst contact op!

De werking van de Kröber O2
De Kröber O2 zet omgevingslucht om in gezuiverde zuurstof. De concentrator zuigt de omgevingslucht aan, filtert het stikstof uit de lucht en blaast voor minstens 86,5% aan zuivere zuurstof uit. De Kröber O2 beschikt over een praktisch display, waarop de zuurstoftoevoer continu aangegeven wordt. Zo kunt u goed volgen wat er gebeurt. De zuurstofflow kunt u digitaal instellen.

De American Heart Association meldt dat er jaarlijks meer dan 1,5 miljoen mensen overlijden aan hartaandoeningen en dat 70% van de Amerikaanse bevolking symptomen van een hartaandoening vertoont.
Alle hartaanvallen zijn in wezen te wijten aan het feit dat de hartspier onvoldoende zuurstof krijgt.

Een zuurstoftekort verzwakt het immuunsysteem, waardoor beschadigde cellen zich kunnen vermenigvuldigen en uitwassen in ons lichaam vormen, die leiden tot virusinfecties, ernstige problemen met het hart en de bloedsomloop.

- Versterkt het immuunsysteem van het lichaam door de stofwisseling en de celactiviteit te stimuleren, waardoor het zelfs preventief kan werken op ernstige ziekten.
- Verbetert de ademhaling en longfuncties en gaat astma, griep, sinusitis en andere luchtwegaandoeningen tegen.
- Verwijdert bacteriën en andere schadelijke stoffen in het lichaam. Zorgt voor sterke ontgifting.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krober O2 zuurstofconcentrator (refurbished) - uitverkocht
Uw waardering