Whill model C de demontabele elektrische rolstoel

WHILL Model C elektrische rolstoel - demontabel en op afstand bestuurbaar met de app!

Geniet van het Leven op een Nieuwe Manier. 
Frisse lucht scheppen, op stap gaan met vrienden, de seizoenen voorbij zien gaan of boodschappen doen. Het lijken de normaalste zaken van de wereld. WHILL Model C is ontworpen zodat je hier met gemak van kunt genieten.

We willen je met WHILL Model C geen vervoersmiddel aanbieden, maar een nieuwe levensstijl.

Snel geleverd
SKU
Whill-C
€ 5.495,00

WHILL Model C uw gepersonaliseerde elektrische rolstoel

Uitgerust met de nieuwste technieken, geeft WHILL Model C een nieuwe definitie aan mobiliteit, veiligheid, kwaliteit en gemak. Door gebruik van de revolutionaire OMNI voorwielen is de WHILL zeer stabiel op oneffen terrein en heeft deze een draaicircel van slechts 76cm. Daardoor is de WHILL uitermate geschikt voor gebruik zowel binnens- als buitenhuis.

Gemak met de Whill model C

Een kleinere draaihoek, Betere Aanpasbaarheid.
Gemak betekent de mogelijkheid te gaan waar je maar wilt. Hiervoor hebben wij de speciale omni-wielen ontworpen, waarmee je zowel in een rechte lijn als om je as kunt draaien. Waar we het meest trots op zijn, zijn de nieuwste technieken die we in Model C hebben verwerkt. Het apparaat maakt op deze manier het leven binnenshuis een stuk makkelijker, zo lang je op je gemak bent met het besturen van een elektrisch voertuig, natuurlijk.

Omniwielen op de elektrische rolstoel

De OMNI-wielen zijn één geheel, bestaande uit 24 losse rollers. Elke roller kan zijwaarts draaien, waardoor een draaicirkel van 76 cm mogelijk is. Hierdoor kan er een grotere diameter wiel dan normaal worden toegepast, waardoor het overbruggen van obstakels tot wel 5 cm mogelijk is.

Draaicirkel elektrische rolstoel

De Whill Model is bijzonder compact

Door het compacte frame (breedte 550 mm x lengte 985 mm x hoogte 740 mm) bent u klaar voor een comfortabele rit, zowel binnen als buiten.


* Ter vergelijking de afmetingen van een conventionele scootmobiel: ong. 650 x 1.200 x 1.100 x 1.100 mm (B x L x H)

Makkelijk Demonteren en Vervoeren van de Whill in 4 Stappen

Op stap met je familie, waarom niet? WHILL Model C is ontworpen om gemakkelijk uit elkaar te halen en in bijna iedere auto te passen. Ons doel is je niet all een de vrijheid te laten ervaren binnenshuis, maar ook om je buit en die grenzen te laten treden. Of het nu om een uitstapje naar het winkelcentrum gaat of een weekendje weg met de familie, Model C laat je de dingen doen die je voor onmogelijk hield.

De Whill elektrische rolstoel in de auto

Past in de bagageruimten van de meeste auto’s. Zet Model C met gemak in elkaar op de plaats van aankomst en je bent klaar om veilig op verkenning uit te gaan.

Gemakkelijk & Veilig rijden met de Whill

Ontworpen met de Gebruiker op de Eerste Plaats


Zowel kinderen als volwassenen moeten het voertuig veilig kunnen gebruiken en met gemak in en af kunnen stappen. Met dat idee hebben we Model C ontwikkeld. De beveiligde rem en het systeem wat zwenken op hellingen voorkomt, zorgen ervoor dat u zelfs op kleine heuvels u zich veilig voort kunt bewegen.

Volledige controle houden over Model C is een eitje. Met slechts één beweging van je vingertoppen verplaats je jezelf naar voren en achter, links en rechts.

De armleuningen kunnen opgeklapt worden om moeiteloos af en in te stappen. Met het volle gewicht op de voetsteun stappen is zelfs mogelijk zonder dat het apparaat kantelt.

Op het moment dat u uw hand van de besturingsconsole haalt, zal het voertuig automatisch remmen. Op deze manier kunt u veilig naar beneden rijden.

Door de dubbele motor, worden beide zijden stabiel gehouden. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw voertuig naar één kant zwenkt op heuvels.

Verdere Eigenschappen van de Whill Model C

Geoptimaliseerde Veelzijdigheid voor een op Maat Gemaakt Design

Uitgerust met de nieuwste technieken, geeft WHILL Model C een nieuwe definitie aan mobiliteit, veiligheid en gemak. Door het apparaat te koppelen met je smartphone via Bluetooth®LE, kunt u de gevoeligheid van de besturing aanpassen en kunt u hem zelfs op afstand besturen. Dan hebben we het nog niet eens over de batterij die u kunt opladen waar en wanneer u maar wilt door zijn compacte design. De ingesproken assistent zal u bovendien laten weten wanneer u zich op een steile helling bevindt. Daarnaast kunt u telefoon gebruiken om het voertuig op afstand op slot te zetten. Zo heeft u alles voor handen om van een veilige rit te kunnen genieten. Het enige wat benodigd is, is een app die gemakkelijk te installeren is op de smartphone.

De Whill Model C is instelbaar op de gebruiker.

Voor een comfortabele rit is het noodzakelijk dat u goed kunt zitten. De Whill heeft diverse instellingen om het nodige zitcomfort in te kunnen stellen. Zit u langdurig in de elektrische rolstoel geen probleem, er kunnen diverse soorten zitkussen in de stoel worden geplaatst.

De hoogte van de controller is instelbaar van 66cm tot 73cm
De rugleuning is in een hoek verstelbaar op 100º, 95º en 90º
De rugleuning is traploos in hoogte te verstelbaar van 33cm tot 45cm
De hoogte van de stoel is instelbaar van 40cm tot 48cm
De instaphoogte is 11,5cm
De zitting hoek is instelbaar naar 6º
De zitdiepte is in te stellen van 40cm tot 5cm
De positie van de armleuning is 5cm naar voren of achteren in te stellen

De besturing, joystick van de Whill Model C is standaard rechts geplaatst

Geen probleem als u linkshandig de joystick van uw elektrische rolstoel wilt bedienen. De besturing is links en rechts uitwisselbaar. 

Bekijk de Whill Model C

Wat kan de Whill Model C elektrische rolstoel

Instellingen en gebruik

De Whill Model C heeft vele mogelijkheden voor comfort.

Een batterij ontwikkeld voor meer vrijheid en flexibiliteit

De uitneembare lithium-ion batterij van de Whill Model C zorgt ervoor de u hele dag door rijplezier heeft en is gemakkelijk op te laden. Het ontwikkelingsproces van de door Panasonic ontworpen batterij is uitsluitend voor de Whill toepasbaar.

Gezamenlijke ontwikkeling met 's werelds grootste motorfabrikant

Model Ci maakt gebruik van twee krachtige wielmotoren in samenwerking met Nidec. Nidec is een motorfabrikant met 's werelds grootste marktaandeel in borstelloze DC-motoren zoals HDD-motoren.

Behalve de WHILL-ingenieur die verantwoordelijk was voor de motorontwikkeling, ziet u ook de persoon die verantwoordelijk is voor het partnerschap van Nidec Corporation met WHILL

Vindt uw Stijl

De Whill is leverbaar in diverse kleuren. Pas de Whill aan aan uw persoonlijke stijl

Whill model C voorzien van Ingebouwde USB poort

Laad uw mobiele apparaten op met de ingebouwde USB-poort. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Whill model C de demontabele elektrische rolstoel
Uw waardering