Hoog-laag verpleegbed 90x200cm - elektrisch verstelbaar & hout afwerking

€ 945,00
per stuk inclusief 6% BTW          


Bestellen
  

Hoog-laag verpleegbed geschikt voor een matraslengte van 2 meter

Het bed heeft een aangename maar ook luxueuze uitstraling waarbij huiselijkheid een extra aandachtspunt is. Het stalen inleg frame is sterk en duurzaam. Het bed is eenvoudig elektrisch bedienbaar met de afstandsbediening en de motoren zijn sterk en storingsvrij. Dit elektrisch verstelbare hoog-laag verpleegbed heeft een minimale hoogte van 40 centimeter en een maximale hoogte van 80 centimeter. De afmeting van de lattenbodem is 90 x 200 centimeter. De totale lengte van dit prima prijs/kwaliteits bed is 217 cm en de totale breedte is 105 cm. De lattenbodem bestaat uit een 4-delig ligvlak elektrisch verstelbaar. Het bed is volledig in hout uitgevoerd.

• Hoog-laag verstelling 
• Rug verstelling
• Been verstelling
• Bodemvrijheid 35 cm
• Manueel bedienbare onderbeen verstelling
• Manueel in hoogte instelbare bedhekken
• Maximaal gebruikersgewicht is 135 kg.
  
De afstandsbediening is voorzien van een vergrendelingsset. Hiermee zijn alle functies te blokkeren.

Het bed is voorzien van beremde wielen.

Het hoog-laag bed is standaard uitgerust met:
• Bedpapegaai
• Bedhekken
• Gesloten hoofd- en voeteneind en bedhekken hout uitgevoerd 

Levering:
De levertijd van dit bed is ongeveer 5 werkdagen. Wij nemen na onvangst van uw bestelling contact met u op om een afleverafspraak te maken. Het bed wordt in heel Nederland* gratis geleverd,  professioneel geïnstalleerd en gedemonstreerd.

* gratis m.u.v. de eilanden (voor de aflevering brengen wij u een vooraf besproken bijdrage in rekening)


  • Het merk van dit artikel is: Haydn
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Hoog-laag verpleegbed 90x200cm - elektrisch verstelbaar & hout afwerking
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Lengte x Breedte x Hoogte
200 x 90 cm (40-80 cm)

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar vanuit onze winkel. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd, de levertijd bedraagt maximaal 2 tot 3 dagen.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten