Leverbaar 2019 - Dementie matras Zensitief-S 90 x 200 - Sensor alarm bij bed verlaten

€ 1.299,00
per stuk inclusief 6% BTW          


Bestellen
  

Dementie matras ZENSITIEF - S 

Circa 67% van personen met dementie lijden aan slaapstoornissen. Deze slaapstoornissen ontstaan vaak door een slechter ordende lichaamswaarneming en daarmee verbonden desoriëntatie. Door de slechtere lichaamswaarneming worden vele demente patiënten onrustig, slapen slecht en staan 's nachts vaak op. Met de daarmee verbonden desoriëntatie kunnen patiënten in gevarensituaties komen die met dit matras verminderd of voorkomen kunnen worden.

Een goede nachtrust verminderd zodanig de symptomen van dementie. Daarom is dit dementie-matras ontwikkeld. Door 1600 impulsgevers wordt het lichaam gestimuleerd en de lichaamswaarneming verbeterd. Het lichaam krijgt kleine reactie-impulsen bij elke lichaamsbeweging. Door de blokachtige structuur wordt het lichaam bovendien goed geventileerd en bevorderd een goede nachtrust.

Het dementie matras ZENSITIEF-S combineert het Zensitief matras met een effectief alarm-systeem. De in het matras geïntegreerde sensor waarschuwt de verzorgers middels een akoestisch en/of optisch alarm zodra de persoon met dementie de zijkant van het matras belast. Zo wordt de verzorger reeds vóór het verlaten van het bed geïnformeerd en kan meteen reageren en eventueel gevaarlijke situaties voorkomen.

Goede ventilatie door de losse structuur. Door beweging worden de 1.600 impulsgevers geactiveerd en stimuleren een goede nachtrust. Daarnaast wordt lucht door de kanalen "gepompt" en onstaat een gezond microklimaat.

De versterkte randzones geven stabiliteit bij het in en uit bed komen.

Door de hierboven beschreven werking van het matras is het matras ook effectief inzetbaar bij het voorkomen van Decubitus.

Gratis met incontinentie hoes in de kleur lichtblauw (zolang de voorraad strekt).

Product informatie:
• Afmeting 90 x 200 x 15 cm
• Voor een verbeterde nachtrust bij dementie
• Minder desoriëntatie
• Gemoedsrust voor verzorgers
• Minder doezelen overdag
• Met 2 cm visco (traagschuim) bovenlaag
• Met 3 cm steunlaag (koudschuim)
• Matrasranden versterkt voor eenvoudiger opstaan
• Met meer dan 1600 impulsgevers uit zacht schuim (8 cm dikke laag)
• De impulsgevers verbeteren de lichaamswaarneming van de patiënt
• Anti-decubitus tot graad 2

De cover (hoes) van het matras is vervaardigd zonder chemische additieven, is anti-allergisch, anti-septisch en probiotisch uitgerust. De ingenaaide zilverdraad laten bacteriën en huisstofmijt geen kans.

Met de zilveren draad voor het anti-bacteriële matras
Zilver heeft een anti-bacterieel effect. Onderzoek bevestigd dat zilveratomen permanent zilverionen uitzenden die de celwanden van micro-organismen vernietigen. Tijdens het productieproces wordt het natuurlijke anti-septisch zilver toegevoegd. Hierdoor wordt de groet van bacteriën op de huid en de vorming van onaangename geuren voorkomen en worden dermatologisch positieve effecten, bijvoorbeeld bij atopische dematitus, bereikt.

De probiotische functies voor een goede nachtrust
De probiotische dekking laat een natuulijke micro-flora groeien die allergie voor huisstofmijt neutraliseert en schadelijke bacteriën verdringt. Zonder deze bacteriën hebben huisstofmijt hun voedingsbasis niet. Reken op de slimme manier om bacteriën, huisstofmijt en schimmels te stoppen.

Laat het aangename en huidvriendelijke oppervlak van onze hoezen u overtuigen.

Gegarandeerd chemicaliën vrijze zone in uw bed
De covers (hoezen) zijn medisch getest een aanbevolen en zijn voorzien van praktische driezijdige omtrekrits en machine wasbaar op 60 graden.


  • Het merk van dit artikel is: Prefita
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Leverbaar 2019 - Dementie matras Zensitief-S 90 x 200 - Sensor alarm bij bed verlaten
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar vanuit onze winkel. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd, de levertijd bedraagt maximaal 2 tot 3 dagen.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten