Binnenband 3.00x8 (350x70) - haaks ventiel

€ 10,95
per stuk inclusief 6% BTW          


Bestellen
  

Binnenband 3.00-8 (AV90/90|TR 87)
Kwaliteits binnenband voor uw scootmobiel of electrische rolstoel.
Voorzien van haaks auto ventiel (compleet met afsluitdop) om de bandenspanning eenvoudig te kunnen controlern of op te kunnen pompen.

Geadviseerde bandenspanning: 2,2BAR.

Deze binnenband past ook in buitenbanden met de maat:
- 2.50x8
- 90/80-8 (14x3.50-8)


  • Het merk van dit artikel is: Impac
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Binnenband 3.00x8 (350x70) - haaks ventiel
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Er zijn op dit moment 3 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 15:30 uur (op vrijdagen vóór 15:00 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2move is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten