ACCU 60AH-12V - Batterij van MK, Type Gel

Scootmobiel Accu MK Gel 12V-60AH

Deze hoogwaardige Gel batterij-producten zijn reeds

jaren de eerste keuze bij de toonaangevende Scootmobiel fabrikanten.

Snel geleverd
SKU
M34SLDG
€ 235,00

De beste tractie batterijen op de markt van MK Battery! Ook wel bekend als de Premium accu's voor in een scootmobiel, elektrische rolstoel, scooter, boot etc.

Deze accu's zijn compleet dicht en zijn daardoor 100% onderhoudsvrij. U hoeft dus geen accu zuur bij te vullen. De uitstekende prestaties van de GEL zorgen ervoor dat u het maximale uit uw product haalt. Hierdoor voorkomt u pecht onderweg door een lege accu. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding doordat de GEL techniek die een veel hoger aantal laadcyclussen kan verduren voor daling van de capaciteit t.o.v. AGM accu's. De prijs per laadcycles zal over de volledige levensduur lager zijn en zo heeft u meer waarde voor uw geld. De MK batterijen zijn ongetwijfeld de beste accu's voor in uw hulpmiddel die er op de markt verkrijgbaar zijn. Dit model komt veel voor in de compactere modellen scootmobielen en de kleinere elektrische rolstoelen.

TIP: Belangrijk is om een juiste acculader te gebruiken voor een goede en lange levensduur. Wij beschikken over diverse passende modellen voor AGM en GEL tractie batterijen. 

Technische gegevens
Lengte: 259 mm
Breedte: 169 mm
Hoogte: 179 mm
Materiaal: Gel
Kleur: Zwart
Gewicht: 19,3 KG

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ACCU 60AH-12V - Batterij van MK, Type Gel
Uw waardering